پس از انتخاب کلید عضویت در انتهای صفحه جدیدی که باز خواهد شد، اطلاعات خود را تکمیل و عضویت خود را تایید نمایید
درباره وب سايت
مرجع آموزش زمین شناسی، سنجش از دور، معدن و عمران
جامع ترین و معتبرترین آموزش برای نرم افزار های زمین شناسی، مهندسی معدن، ژئومکانیک (مکانیک سنگ و ژئوتکنیک)، عمران (خاک و پی)
............................................
رزومه مدرسان:دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا رشته های مهندسی معدن و عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران
جهت آموزش حضوری و غیر حضوری (آنلاین و تهیه فیلم آموزشی) نرم افزار ها با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید............................................
09157330367-09381295869 اسمعیلی-مدیریت وبسایت........ ................................................ در صورتی که موفق نشدید با شماره های فوق تماس حاصل فرمایید از طربق ایمیل زیر نیز می توانید در خواست خودتان را مطرح نمایید.......................................
raminesmaeili68@gmail.com
...................این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد. همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
اولین پکیج آموزشی کنکور دکتری مکانیک سنگ معدن (+پاسخ تشریحی سوالات 11 دوره اخیر کنکور) خرید آنلاین بیش از 55 ساعت فیلم آموزشی و دانلود بلافاصله پس از خرید
بررسی عددی تاثیر به کار گیری سیال ویسکوالاستیک در کاهش تنشهای برشی ناشی از پدیده ضربه قوچ با روش بدون شبکه
خلاصه در مقاله حاضر، حالتی از رخداد پدیده ضربه قوچ در نظر گرفته شده که به جای آب، یک نوع سیال ویسکوالاستیک در لوله ها درجریان باشد ودر این حالت، تاثیر ویژگیهای خاص این سیال نظیر عدم برقراری رابطه خطی بین تنش وکرنش، داشتن زمان رهایی از تنش و..بر تاریخچه فشاری و نیز تنشهای برشی ایجاد شده مورد بررسی قرار گرفته است. معادلات حاکم بر مساله، نظیر ضربه قوچ کلاسیک،معادلات پیوستگی و مومنتوم بوده با این تفاوت که برای جایگذاری مقادیر تنش در معادله مومنتوم، از روابط مدل اولدروید بی استفاده شده است. همچنین برای گسسته سازی مکانی معادلات مذکور روش عددی بدون شبکه به کار گرفته شده است. در انتها تاریخچه تنشهای برشیناشی از ضربه قوچ ویسکوالاستیک با حالت کلاسیک مقایسه و مشخص گردید که به کار گیری این نوع سیال می تواند تنشهای برشی ناشیاز پدیده ضربه قوچ را تا حد زیادی کاهش دهد.
کلمات کلیدی:
ضربه قوچ . سیال ویسکوالاستیک . مدل اولدرویدبی . روش عددی بدون شبکه
مدلسازی رفتار موج فشاری حاصل از ضربه قوچ با افزودن حل شونده های مختلف با معادلات اولدروید بی
خلاصه هدف از این مقاله، بررسی تاثیر ویسکوزیته افزودنیهای مختلف بررفتار موج فشاری ناشی از ضربه قوچ می باشد. به این منظور، سه حالت در اینمطالعه در نظر گرفته شده است. حالت اول، سیال درون لوله به صورت تک سیاله و از نوع نیوتنی بوده، حالت دوم یک ماده حل شونده نیوتنی و درحالت سوم، یک پلیمر ویسکوالاستیک به سیال درون لوله افزوده شده و تحت تاثیر پدیده ضربه قوچ قرار گرفته است. نکته مهم این است که در هر سهحالت، عدد رینلدز ثابت نگه داشته شده است. معادلات حاکم بر مساله معادلات پیوستگی و مومنتوم بوده و در حالت سوم با توجه به ویژگیهای خاصسیال ویسکوالاستیک، از روابط مدل اولدروید بی در محاسبه تنش و روش عددی بدون شبکه استفاده شده است. در هر حالت، نمودارتاریخچه فشاری ضربه قوچ و نیز تنشهای برشی وارد شده در نقاط بحرانی ترسیم و مورد تحلیل قرار گرفته است.
کلمات کلیدی:
ضربه قوچ . افزودنیهای حل شونده . مدل اولدرویدبی . روش عددی بدون شبکه
آنالیز حساسیت در زمینه تاثیر تغییرات سرعت موج فشاری ضربه قوچ سیالات نیوتنی و ویسکوالاستیک بر زمان میرایی جریان انتقالی
خلاصه دو معادله اساسی حاکم بر پدیده ضربه قوچ، معادلات پیوستگی و مومنتوم می باشند. سرعت موج فشاری یکی از پارامترهای مهم در معادله پیوستگی می باشدکه خود به بسیاری از ویژگیهای فیزیکی سیال نظیرمدول بالک، جرم مخصوص و ..وابسته است. در مقاله حاضر، با استفاده از روش عددی بدون شبکه تاثیر تغییرات سرعتموج فشاری بر تاریخچه فشار و نیز تنشهای ناشی از ضربه قوچ در دو حالت، مورد بررسی قرار گرفته است. در حالت اول، سیال درون لوله، نیوتنی و در حالت دوم بهصورت غیر نیوتنی از نوع ویسکوالاستیک در نظر گرفته شده است، همچنین روابط مدل اولدرویدبی برای محاسبه تنش در معادله مومنتوم در حالت ویسکوالاستیک بهکار گرفته شده است. پس از تحلیل نمودارها در نقاط بحرانی لوله مشخص گردید که در هر دو حالت با افزایش سرعت موج، دامنه نوسانات جریان انتقالی بیشتر، زمانمیرایی جریان کوتاهتر و تنشهای برشی وارده کمتر می شود.
خلاصه به بررسی رفتار سپرهای طره ای بتنی در خاک های لایه ای ABAQUS/CAE در این مطالعه با روش اجزاء محدود و با استفاده از نرم افزارپرداخته شده است.تاکنون بیشتر روشهای کاربردی برای تعیین چگونگی توزیع تنش و تغییر مکان جانبی حاصل از نیروهای استاتیکی براساسفرضیات ساده کننده رانکین وکولمب بوده است. در این پژوهش تاثیر لایه بندی خاک پشت سپر به صورت پارامتری در شرایط متفاوت نسبت بهیکدیگر و تغیییر مکان های افقی حداکثر در بالای دیوار و خاک لایه ای و همچنین توزیع تنش به عنوان پاسخ سیستم بررسی و مقایسه گردیداست. در این تحقیق برای دیوار حائل، رفتار بصورت الاستیك و برای خاک مدل الاستو پلاستیك موهرکولمب در نظر گرفته شده است. باتوجه به اینکه اندرکنشخاک و دیوار اثر مهمی بر رفتار دیوار به ویژه رفتار یك دیوار انعطاف پذیر دارد جهت اعمال این اثر، جدا شدگی ولغزش خاک نسبت به دیوار توسط المانهای اندرکنش مدلسازی و تحلیل گردیده است.
کلمات کلیدی:
سپر طره ای . تغییر مکان افقی . فشار جانبی خاک . مدلسازی عددی . ABAQUS CAE
مطالعه آزمایشگاهی اثرات شیب و شدت بارندگی بر ضریب رواناب
خلاصه تولید و انتقال رسوب توسط رواناب ناشی از بارندگی نقش مهمی در فرسایش خاک دارد. از این رو شناخت عوامل موثر بر رواناب ناشی از بارندگی در افزایش دقتمدلسازی و مدیریت فرسایش خاک موثر است. بر این اساس تحقیق حاضر با هدف بررسی اثر شدت بارندگی و شیب بر ضریب رواناب، در شرایط آزمایشگاهی انجامشد. آزمایشها در دو نوع خاک ماسهای و لوم ماسهای، شدت بارندگی 43 و 71 میلیمتر بر ساعت، شیبهای 1 ، 3 و 5 درصد، در فلومی به ابعاد 50 × 50 و عمق 10سانتیمتر و با سه بار تکرار انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد که با افزایش شدت بارندگی ضریب رواناب افزایش و با افزایش شیب ضریب رواناب کاهش مییابد.نتایج این تحقیق امکان تخمین میزان رواناب، به منظور تخمین و ایجاد تاخیر در زمان وقوع سیلاب و نیز کنترل فرآیند فرسایش خاک را فراهم می آورد.
بررسی میدانی پتانسیل وقوع روانگرایی بااستفاده از خرد لرزه های محیطی در قطار شهری کرمانشاه (روش نفوذ استاندارد و spt )
خلاصه روانگرایی خاک پدیده ای است که در نهشته هایی از نوع ماسه شل اشباع صورت می گیرد. گسیختگی های زمین ناشی از روان شدگی به 3 دستهتقسیم می شود: گسترش جانبی, گسیختگی جریانی و از بین رفتن ظرفیت باربری. خرد لرزه ها ارتعاشات خفیف زمین هستند که در اوایل قرندر )BH-1D , BH-2D( در 2 ایستگاه spt نوزدهم مشاهده و شناسایی شدند. در این مقاله به بررسی روانگرایی به روش نفوذ استاندارد وBH-2D اعماق 12,5 متر تا 28,5 متر روانگرا می باشد و در گمانه BH-1D استان کرمانشاه پرداختیم, نتایج نشان داد که در این روش در گمانه اعماق 14,5 متر تا 30,5 متر روانگرا است.
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.