<>

صفحه قبل 1 ... 3053 3054 3055 صفحه بعد

نوشته شده توسط :

بررسی عددي ظرفیت باربري نوك شمع هاي درجاریز در خاك هاي ماسه اي همگن

خلاصه
در شرایطی که ظرفیت باربري پی هاي سطحی براي سازه جوابگو نباشد می توان از گزینه شالوده هاي شمعی استفاده کرد.نحوه اجراي نوعی از شمعها که به شمع هاي درجاریز معروفند به این صورت استکه ابتدا چاهی به اندازه طول شمع مورد نظر حفر شده و پس از تعبیه آرماتور هاي آن ، بابتن درون چاه را پر می کنند. ظرفیت باربري شمع ها از دو قسمت ظرفیت باربري نوكشمع و ظرفیت باربري اصطکاکی جدار آن تشکیل شده است. در شرایط یکسان ، خاك هاي ماسه اينسبت به خاك هاي رسی مقاومت نوك بیشتري را بوجود می آورند .در این پژوهش، روش صحت سنجیبراي مدل ساخته شده به صورتمقایسه نتایج حاصل از مدل سازي با نتایج آزمایشگاهی و روابط موجود در ادبیات فنی می باشد . پس از اطمینان ازدرستی مدل، ظرفیت باربري نوك شمع هاي درجاریز در خاك هاي ماسه اي همگن ، مورد بررسی قرار گرفته است . نتایج حاصل نشانگرتاثیر طولشمع و زاویه اصطکاك داخلیخاكبیشتر از تاثیر قطر شمع بر روي ظرفیت باربري نوك شمع هاي درجاریز می باشد.


کلمات کلیدي:

مدل سازي عددي شمع ها . ظرفیت باربري نوك شمع ها . شمع هاي درجاریز . شمع ها در خاك ماسه اي همگن . Flac 2D 
 

 

دهمین کنگره ملی مهندسی عمران (1396)

 

برای دانلود به ادامه مطلب بروید



:: موضوعات مرتبط: دانلود مقالات فارسی (کنفرانس های داخلی) , مقالات مکانیک سنگی و ژئوتکنیکی , ,
:: برچسب‌ها: دانلود , مقاله , رایگان , مدل سازي عددي شمع ها , ظرفیت باربري نوك شمع ها , شمع هاي درجاریز , شمع ها در خاك ماسه اي همگن , Flac 2D ,
:: بازدید از این مطلب : 1361
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 12 خرداد 1396 | نظرات ()

آدرس:مشهد-خیابان رسالت-رسالت 64-مذهبی5-پلاک 11-شرکت مهندسین مشاور پارسیان سازه گستر کانیار-گروه مهندسی IROCK
شماره تماس:اسمعیلی 09381295869 (تلگرام) - 09157330367 آدرس ایمیل:raminesmaeili68@gmail.com
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی به ثبت رسیده است و تمامی محصولات و خدمات این سایت حسب مورد دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد همچنین فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.
اینماد logo-samandehi لوگوی شرکت لوگوی گروه